Casa Corpului Didactic din Miercurea Ciuc a fost reînfiinţatã conform Deciziei Nr.151./1990 începând cu data de 1.februarie 1990, cu structura avutã la data desfiinţãrii din 1986. Din acest moment fondul de carte existent la desfiinţare a reintrat în totalitate în posesia Casei. Casa Corpului Didactic funcţioneazã în sediul actual din aprilie 1990. În baza Decretului-Lege Nr.100/1990 si a Hotãrârii Guvernului Nr.940/1990 Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Judeţean Harghita, la propunerea Comisiei judeţene pentru atribuirea şi schimbarea numelui instituţiilor, hotãrãşte sã atribuie denumirea instituţiei de Casa Corpului Didactic ”Apáczai Csere János” Pedagógusok Háza.

Casa Corpului Didactic ”Apáczai Csere János” Pedagógusok Háza, administrează direct site-ul www.lrmin.ro, conținutul de imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site nu pot fi reproduse, modificate, transferate, publicate, afişate, transmise sau inregistrate fara acordul prealabil, in scris sau telefonic ne rezervam dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Prin completarea formularelor din cadrul site-ului www.lrmin.ro, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Casa Corpului Didactic a  își derulează operațiunile comerciale.

Utilizatorul poate efectua comenzi prin formularele de pe www.lrmin.ro sau prin intermediul adreselor de e-mail.

Prețul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Casa Corpului Didactic a va emite către Cumpărător o factura.

Casa Corpului Didactic ”Apáczai Csere János” Pedagógusok Háza isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.
Casa Corpului Didactic ”Apáczai Csere János” Pedagógusok Háza. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice utilizator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de la cumparatorul respectiv.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.lrmin.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.lrmin.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.lrmin.ro si va duce la incepere de cercetare penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Intregul continut al site-ului www.lrmin.ro, incluzând, enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea Casa Corpului Didactic ”Apáczai Csere János” Pedagógusok Háza si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Casa Corpului Didactic ”Apáczai Csere János” Pedagógusok Háza a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected]

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Informatiile utilizatorilor site-ului www.lrmin.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia in scopul legitim de a raspunde solicitarii clientilor sau pentru trimiterea buletinului informativ. Orice date specifice privitoare la situatia si starea comenzilor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR). 
Pentru raportarea problemelor legate de protejarea datelor personale va rugam sa ne contactati la tel: [email protected]

Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de Casa Corpului Didactic numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formulare sunt necesare va putea contacta
Site-ul www.lrmin.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii.